Geobiologie

 

De huid wordt in de natuurgeneeskunde gezien als de spiegel van de ziel.
Kan dan in onze huizen de ziel  weerspiegeld worden ?

Tegenwoordig stellen we min of meer gefrusteert  vast, dat gemiddeld ongeveer 80% van alle standaard-belastingen  thuis-gemaakt zijn.

In de periode na de eerste wereldoorlog,

men het ontstaan van de generativen ziekten duidelijk met stralingen over wateraders en verwerfingen (verschoven aardplaten) in verbinding kon brengen, waren er andere verhoudingen.

Tegenwoordig doen 3 vermoede stoor-zonen (wateraders) in een onbebouwd bestemmingsplan van 2 hectare groot,

na de bebouwing zich minstens te vertienvoudigen.      

Het werk van deze multiplikator zijn, bouwstaal, plantendraad, satellietschotels, Tv-antenne, droogmolens, kunstofmanden, Tv, radio- gestuurde apparaten zoals weckers, klokken, weerstations, snoerlose (dect) telefoons, infrarot- afstandbediening. Helaas zijn de genoemde een klein deel van de dagelijkse hoeveelheid.

Zes wichelroedelopers, zeven resultaten?

Ja, dat is helaas de realiteit en ligt daar aan, dat vermoede aardnetten of andere stralings-lzonen vaak niet doorlopend aktief zijn, maar aan verveelvoudig aan veranderingen onderhevig zijn.

Het is ontoereikend, als alleen maar kort een slaapkamer naar stoor-velden wordt gezocht.

Het is ook ontoereikend om even een ontstoor apparaat of een afscherm-mat te kopen en op te stellen.

Stralingsvelden van vandaag met de techniek van gisteren zoeken?

Wij gebruiken een andere strategie, om langdurig inwerkende stoor-factoren van onbelangrijke voorbijgaande stralingen onderscheiden te kunnen. Hoe? ...meer in duits (pdf-Datei 392 Kb)